CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

mama (ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ) mia.!!!!!!!!!!

ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ....
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ?............................................................................................................................................................................................................................................................
Παλια η μαμα μου ηταν η καλυτερη μου φιλη , ο μπαμπας ηταν ο μοναδικος και ο πιο πολυτιμος αντρας της ζωης μου. Θα μου πειτε μεγαλωσες μωρη , περασες μια ολοκληρη εφηβια , τι περιμενες;
Η αληθεια ειναι , η σκληρη αληθεια ειναι, οτι αλλαζω .... Αλλαζω συνεχεια.....και αυτο πολλες φορες με φοβιζει . Μπορει να ειμαι ξεροκεφαλη και να μην ακουω το μπαμπα πολλες φορες οταν μου λεει " τεσσερις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; τι ωρα ειναι αυτη που γυρνας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;",και τη μαμα να απαντα" καλα σου λεει ο μπαμπας , μεγαλωσε πρωτα!!!!!!!!!!!" αλλα ,,, αλλα καταβαθος πιστευω πραγματικα οτι το κανουν για το καλο μου. Γιατι με αγαπανε και ειμαι μοναδικη γι 'αυτους.
Ομως καμια φορα γυρναω ξανα στα εφιαλτικα αλλα ταυτοχρονα πανεμορφα χρονια της εφηβιας και νευριαζω με το παραμικρο μαζι τους .... Σε αυτη την περιπτωση, λοιπον, αραγε τι πρεπει να κανω για να μην ορμιξω και να φανει μια φορα οτι εχω μεγαλωσει;
Πως μπορω να ξαναεχω τις σχεσεις που ειχα μαζι τους πριν απο 10 χρονια; Πως μπορω να τους αποδειξω οτι μεγαλωσα;
Αραγε, οταν θα γινω αγω μητερα θα ειμαι πιο σπαστικη απο τη δικη μου; ( αυτο με φοβιζει βεβαια και πιο πολυ)
ΤΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥΤΑΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΑ ( ας μη λεμε και οτι θελουμε , ο μισος πλανητης τα περναει αυτα )
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΑΙΩΝΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ? ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΨΕΜΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ 'Η ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ?
ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΕΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΛΑΘΟΣ . ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ? ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ "ΨΕΥΤΡΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ , ΖΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ?" Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ "ΟΧΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΣΑΣ ΑΓΑΠΩ " ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΡΑ?
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΘΑ ΛΕΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ . ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ . ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ? ............ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ?
ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ " ΣΚΛΗΡΗ" ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ . ............. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ................... ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ . ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ , 'Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ?..................

(ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ . JONATHAN ΤΑ ΜΟΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ'ΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΑ . ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ . ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ . ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ . ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΣΤΕΨΕΙΣ)